Annarensia & Louis Troue

Angies wedding photography het vir Annarensia gevra vir hulle storie.

“Round table het ‘n funksie gehad vir al die nuwe mense in die dorp en ek het toe al twee maande skool gehou in die dorp. Hulle het toe ‘n “veiling” gehad vir die round table ouens en ek het vir Louis “gekoop” vir n dans. Daarna het dinge net gebeur soos dit moes en ‘n jaar later trou ons.

Ons wou ‘n tradisionele boere troue gehad het van kerk in die bos tot boere kook kos en lekker musiek. Dit was alles waaroor ek gedroom, my rok was perfek, my man was handsome en die saal het al my verwagtinge oortref! Dit was ‘n dag vol liefde en feesviering.”

One thought on “Annarensia & Louis Troue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.